مشاوره رایگان
دریافت لینک های دانلود دریافت پستی درب منزل مبلغ کل: تومان
جهت دریافت کد تخفیف به کانال تلگرام مراجعه و یا با پشتیبان آنلاین هماهنگ نمایید

آموزش برنامه نویسی جاوا - Java از پایه تا فوق حرفه ای


با استفاده از فیلم های آموزشی تولید شده توسط کلیک سایت، به راحتی می توانید از صفر تا صد برنامه نویسی جاوا را آموزش ببینید. در ادامه دعوت می شود که فیلم دمو (بخش اول آموزش) را در زیر مشاهده نمایید.

آموزش برنامه نویسی جاوا

آموزش JAVA

پیش از شروع آموزش جاوا ( Java ) لازم است بدانیم که جاوا یک زبان برنامه نویسی و پلتفرم جهت محاسبات عمومی و همه منظوره است. جاوا یک زبان سریع ، قابل اعتماد و امن می باشد. بر اساس گفته Oracle (کمپانی که صاحب جاوا می باشد ) جاوا بر روی 3 میلیارد دستگاه در سراسر جهان ، در حال اجرا می باشد.

با توجه به تعداد توسعه دهندگان و برنامه نویس های جاوا و تعداد دستگاه هایی که Java را اجرا می کنند و کمپانی هایی که با این زبان کار می کنند ، می توان گفت که جاوا برای سال های متمادی پابرجا خواهد ماند.

 

 

در سلسله جلسات آموزش جاوا (Java ) ، هر چیزی را که شما نیاز دارید درباره زبان برنامه نویسی جاوا بدانید ، پیش از آن که اقدام به یادگیری آن نمایید ، فراهم می کند. به ویژه ، به شما این امکان را می دهد که در مورد قابلیت های برنامه نویسی با جاوا ، برنامه های کاربردی جاوا ، دلایل و نحوه یادگیری جاوا به شیوه درست را بیاموزید.

آموزش جاوا

اولین گام در آموزش برنامه نویسی جاوا ( Java )

قبل از این که آموزش زبان برنامه نویسی جاوا را شروع کنیم ، بیایید ابتدا با این زبان ، آشنایی مقدماتی کسب نماییم.

چرا Java ساخته شده است؟ (تاریخچه مختصر)

در سال 1991 ، تیم “Green Team” به رهبری James Gosling در شرکت Sun Microsystems ، یک زبان برنامه نویسی برای دستگاه های دیجیتال ، توسعه دادند. این زبان ، Oak نامیده شد. چرا Oak ؟ زیرا یک درخت بلوط (oak) بیرون دفتر Gosling وجود داشت.

بعداً ، این زبان با اسم Green نامگذاری شد و در نهایت به نام Java برگرفته از Java coffee تغییر نام داده شد. از این رو با لوگو فنجان قهوه ، همراه شد.

از آنجا که C/C++ در آن زمان محبوبیت داشت ، Gosling این زبان را با سبک C/C++ طراحی نمود و فلسفه آن این شعار بود "write once, run anywhere" . پس از سال ها ، Sun Microsystems اولین نسخه اجرایی عمومی از Java را در سال 1995 منتشر کرد. در آن زمان اعلام شد که مرورگر  Netscape Navigator Internet با تکنولوژی جاوا ، آمیخته شده است.

در سال 2010 ، شرکت اوراکل به طور کامل Sun Microsystems را به همراه Java ، در اختیار خود گرفت.

تاریخچه ورژن های Java

  1. ژوئن ، 1991 - پروژه زبان جاوا آغاز شد.
  2. ژانویه ، 1996 – JDK 1.0
  3. فوریه ، 1997 - JDK 1.1
  4. دسامبر ، 1998 – J2SE 1.2
  5. می ، 2000 - J2SE 1.3
  6. فوریه ، 2002 - J2SE 1.4
  7. سپتامبر ، 2004 - J2SE 5.0
  8. دسامیر ، 2006 – Java SE 6
  9.  ژوئیه ، 2011 - Java SE 7
  10. 18 مارس ، 2014 – Java SE 8 (آخرین ورژن)
  11. ژوئیه ، 2017 (اعلام تاریخ انتشار) – Java SE 9

آموزش برنامه نویسی جاوا

قابلیت های زبان برنامه نویسی جاوا

  1. جاوا مستقل از پلتفرم است.

جاوا با فلسفه :

“write once, run anywhere" (WORA)

( یکبار بنویس ، همه جا اجرا کن ) ساخته شد. کدهای جاوا (کد جاوای خالص و کتابخانه ها) که در یک پلتفرم (سیستم عامل) نوشته می شوند ، در سایر پلتفرم ها ، بدون نیاز به اصلاح ، قابل اجرا می باشند.

برای اجرا کردن Java ، یک ماشین انتزاعی به نام ماشین مجازی جاوا ((Java Virtual Machine (JVM) استفاده می شود. JVM بایت کد (bytecode) جاوا را اجرا می کند. CPU ، سپس JVM را اجرا می نماید. از آن جایی که تمام JVM ها دقیقاً عین هم کار می کنند ، همان کد در سایر سیستم عامل ها نیز قابل اجرا می باشد ، که این کار باعث می شود جاوا مستقل از پلتفرم ، کار نماید.

  1. یک زبان شیءگرا است.

سبک های مختلف برنامه نویسی وجود دارد. رویکرد شیء گرا ، یکی از سبک های برنامه نویسی محبوب می باشد. در برنامه نویسی شیءگرا ، یک مسئله پیچیده ، با ایجاد اشیاء ، به مجموعه های کوچک تر تقسیم می شود . این کار باعث می شود که کدهای تولید شده ، قابلیت استفاده مجدد داشته باشند ، مزایای طراحی به همراه داشته باشند و نگهداری کدها ، راحت تر انجام شود.

بسیاری از زبان های برنامه نویسی ، از جمله جاوا ، پایتون و C++ قابلیت های شیء گرا دارند. اگر در مورد انجام برنامه نویسی جدی هستید ، مسلماً باید سبک برنامه نویسی شیء گرا را یاد بگیرید.

  1. جاوا سریع است.

ورژن های پیشین جاوا ، از بابت کند بودن ، مورد انتقاد قرار گرفتند. با این حال ، اکنون همه چیز کاملاً عوض شده است. JVM های جدید به مراتب سریع تر هستند و CPU که JVM را اجرا می کند ، نیز بیشتر و بیشتر قدرتمند تر شده اند.

در حال حاضر ، جاوا یکی از سریع ترین زبان های برنامه نویسی است. کدهای Java که به خوبی بهینه شده اند ، به همان سرعت زبان های سطح پایین مانند C/C++ و بسیار سریع تر از Python ، PHP و غیره عمل می کنند.

  1. جاوا امن است.

پلتفرم جاوا ، قابلیت های مختلفی امنیتی ، برای برنامه های کاربردی جاوا فراهم می نماید. برخی از قابلیت های سطح بالا که جاوا می تواند آنها را هندل نماید ، عبارتند از:

  • پلتفرم امنی برای توسعه و اجرای برنامه های کاربردی فراهم می کند.
  • مدیریت خودکار حافظه (automatic memory management) را فراهم می کند ، خرابی و آسیب پذیری حافظه (memory corruption and vulnerabilities) را کاهش می دهد.
  • امکان برقراری ارتباط امن از طریق حمایت از یکپارچگی و حریم خصوصی داده های انتقال داده شده ، را فراهم می کند.
  1. دارای کتابخانه بزرگ استاندارد است.

یکی از دلایلی که جاوا به طور گسترده ، مورد استفاده قرار می گیرد ، این است که امکان دسترسی به کتابخانه استاندارد عظیمی را فراهم می کند. محیط Java ، دارای صدها کلاس و متد است که در پکیچ های مختلف ارائه می شوند و به توسعه دهندگان نرم افزار کمک می نمایند.

java.lang – برای ویژگی های پیشرفته رشته ها (strings) ، آرایه ها و غیره.

java.util – برای ساختارهای داده ای ، عبارات باقاعده (regular expressions) ، توابع مربوط به تاریخ و زمان و غیره .

java.io – برای فایل های i/o (input/output) ، مدیریت کردن استثناء ها و غیره.

آموزش Java

برنامه های کاربردی Java

تکنولوژی جاوا ، شامل 3 میلیارد دستگاه در سرتاسر جهان است. این آمار ، خیلی بیشتر از آن میزانی است که از جاوا در یک یا چند مورد از برنامه های کاربردی که ما می شناسیم ، استفاده می شود. در اینجا ، برخی از برنامه های کاربردی که از جاوا استفاده می کنند ، عبارتند از:

  1. اپلیکیشن های اندروید

زبان برنامه نویسی Java با استفاده از Android SDK (Software Development Kit) ، به طور متداول برای توسعه اپ های اندروید ، مورد استفاده قرار می گیرد.

  1. اپلیکیشن های تحت وب

جاوا برای ایجاد اپلیکیشن های تحت وب از طریق Servlets ، Struts یا JSP ها ، مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از اپلیکیشن های تحت وب محبوب نوشته شده با جاوا ، عبارتند از : Google.com ، Facebook.com ، eBay.com ، LinkedIn.com و غیره.

توجه به این نکته مهم است که این سایت ها ، ممکن است به طور کامل با جاوا نوشته نشده باشند ، و ممکن است از سایر زبان های برنامه نویسی همراه با جاوا ، استفاده شده باشد.

  1. توسعه نرم افزار

نرم افزارهایی مانند Eclipse ، OpenOffice ، Vuze ، MATLAB و غیره ، با استفاده از جاوا توسعه یافته اند.

  1. پردازش داده های بزرگ (Big Data)

می توان از فریم ورک نرم افزار محبوبی مانند Hadoop (که خودش در جاو نوشته شده است ) برای پردازش Big Data استفاده نمود. برای استفاده از Hadoop ، نیاز است که با برنامه نویسی جاوا آشنا باشید.

  1. سیستم معاملاتی (Trading System)

می توان برنامه های کاربردی معاملاتی را با داشتن عملیات های نهان (latency) کم ، با استفاده از پلتفرم Oracle Extreme Java Trading Platform ایجاد کرد.

  1. دستگاه های تعبیه شده (جاسازی شده)

با این که زبان های برنامه نویسی C/C++ هنور انتخاب محبوبی برای کار با سیستم های تعبیه شده می باشند ، تکنولوژی های Embedded  جاوا مربوط به شرکت اوراکل ، پلتفرم و سیستم runtime را برای میلیاردها دستگاه های تعبیه شده ، فراهم می کنند ، مانند تلویزیون ها ، سیم کارت ها ، دیسک های پخش بلو-ری و غیره.

در کنار این برنامه های کاربردی ، جاوا ، هم چنین برای توسعه بازی ها ، برنامه های کاربردی علمی (مانند پردازش زبان طبیعی ) و موارد بسیار دیگری ، مورد استفاده قرار می گیرد.

اصطلاحات زبان برنامه نویسی جاوا که قبل از آموزش جاوا باید با آن ها آشنا شوید

یادگیری یک زبان برنامه نویسی جدید ، می تواند چالش برانگیز باشد. تعداد زیادی از واژه های جدید ، به کار برده می شوند که می توانند برای تازه کارها ، غافل گیر کننده باشند. بنابراین ، ما تصمیم گرفتیم ، برخی از این اصطلاحات را که احتمالاً در دنیای زبان برنامه نویسی جاوا با آنها مواجه خواهید شد ، شرح دهیم.

توجه داشته باشید ، این اصطلاحات ، لیست کاملی از واژه نامه جاوا نیستند. فقط لیستی است که حاوی اصطلاحاتی است که شما قبل از شروع به یادگیری جاوا ، باید با آنها آشنا باشید.

Java – مجموعه ای از تکنولوژی ها (زبان برنامه نویسی و پلتفرم محاسباتی) برای ایجاد و اجرای نرم افزار است. با این حال ، اغلب برای سادگی ، Java به عنوان زبان برنامه نویسی جاوا ، مورد ارجاع قرار می گیرد.

زبان برنامه نویسی Java – یک زبان برنامه نویسی قدرتمند ، همه منظوره ، مستقل از پلتفرم ، شیء گرا می باشد.

Java 8 – جاوا 8 آخرین نسخه از جاوا می باشد. این دروه آموزشی جاوا ، شامل تمام قابلیت های مهم جاوا 8 می باشد.

Java EE ، Java ME و Java SE – Java EE  ، Java ME و Java SE به ترتیب به پلتفرم جاوا Enterprise Edition ، Micro Edition و Standard Edition  اشاره دارند. Java EE ، در برنامه های کاربردی که در سرورها اجرا می شوند ، مورد استفاده قرار می گیرد. Java ME ، برای دستگاه هایی با منابع محدود مانند: دستگاه های تعبیه شده ، مورد استفاده قرار می گیرد. و Java SE ، محیط اصلی جاوا می باشد که برای ایجاد برنامه های استاندارد ، مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر شما در برنامه نویسی جاوا ، تازه کار هستید ، به شما توصیه می کنیم که با ورژن J2SE ، کار را شروع نمایید.

JVM – JVM (Java Virtual Machine) :

یک ماشین انتزاعی است که این امکان را به کامپیوتر ما می دهد که برنامه جاوا را اجرا نماید.

JRE – JRE (Java Runtime Environment) :

حاوی JVM ، پشتیبانی کتابخانه ها و سایر مؤلفه ها برای اجرای یک برنامه جاوا است. با این حال ، شامل هیچ کامپایلر و debugger نیست.

JDK – JDK (Java Development Kit) :

حاوی JRE و ابزارهایی مانند کامپایلرها و debugger ها برای توسعه برنامه های کاربردی جاوا می باشد.

زبان برنامه نویسی جاوا

آموزش جاوا را چگونه شروع کنیم؟

آیا برای آموزش جاوا نیاز به آشنایی قبلی با برنامه نویسی جاوا داریم؟پاسخ اینست که دوره های آموزش جاوا تماما از صفر تا صد بوده و شما می توانید بدون نیاز به هیچ پیش زمینه ای، برنامه نویسی جاوا را در سطح کاملا پیشرفته و حرفه ای فرابگیرید.از اینرو برای آموزش جاوا می توانید از آموزش های تصویری موجود در زمینه جاوا استفاده نموده و به صوررت کاملا حرفه ای آموزش جاوا ببینید.

فیلم آموزش جاوا به شما کمک می کند تا آموزش برنامه نویسی جاوا را در زمان بسیار کوتاه پشت سرگذاشته و به راحتی قادر به آموزش جاوا جهت ساخت انواع اپلیکیشن های جاوا باشید.از اینرو موکدا توصیه می شود آموزش جاوا را به صورت فیلم آموزشی و دوره های کلیک سایت ، به صورت پروژه محور پشت سرگذاشته تا در زمینه جاوا به مهارت های لازم برسید.

معرفی چند آموزش کاربردی در این حوزه  :

 

طی یک دوره آموزشی ( به صورت فیلم آموزشی ) ، جاوا را از مباحث پایه و مقدماتی شروع میکنیم و به تدریج به سطح حرفه ای برنامه نویسی جاوا خواهیم رسید.

اصطلاح jsp به معنی java server pages می باشد. صفحات سرویس دهنده جاوا یک تکنولوژی برپایه جاوا هستند که درسمت سرور برای اسان کردن پردازش درخواست های صفحات وب اجرا می شوند. در این دوره برنامه نویسی تحت وب و تحت سرور با زبان برنامه نویسی جاوا در ادامه دوره قبلی جاوا se مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

در این پکیج ، به یادگیری کار با گوگل مپ در اندروید خواهیم پرداخت و نحوه استفاده از نقشه گوگل در اپلیکیشن های اندرویدی را به همراه ده ها مثال و پروژه کاملا خواهیم آموخت.

در مهندسی نرم افزار یک الگوی طراحی نرم افزار یک راه حل جامع و قابل استفاده برای یک مشکل معمول در یک زمینه خاص در طراحی نرم افزار است ...

یکی از کاربردهای اصلی جاوا ، ساخت و تولید برنامه ( اپ ) اندروید می باشد . با استفاده از جاوا می توان برنامه نویسی اندروید را به حرفه ای ترین شکل ممکن انجام داد. طی یک دوره آموزشی ، به آموزش برنامه نویسی اندروید با استفاده از جاوا می پردازیم.

فصلِ: 4 , تعداد قسمت ها: 75 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

behavioral Design pattern در این فصل به صورت کامل همراه با مثال در اندروید استودیو مورد بحث خواهد بود.…

توضیحات کلی مجموعه: در مهندسی نرم افزار یک الگوی طراحی نرم افزار یک راه حل جامع و قابل استفاده برای یک مشکل معمول در یک زمینه خاص در طراحی نرم افزار است. این طرح نهایی نیست که بتواند به طور…
فصلِ: 5 , تعداد قسمت ها: 33 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

در این فصل به وسیله یک پروژه دوره jsp را دنبال خواهیم کرد و به طراحی سمت کلاینت و سرور یک سایت معتبر خواهیم پرداخت.…

توضیحات کلی مجموعه: اصطلاح jsp به معنی java server pages می باشد. صفحات سرویس دهنده جاوا یک تکنولوژی برپایه جاوا هستند که درسمت سرور برای اسان کردن پردازش درخواست های صفحات وب اجرا می شوند.…
فصلِ: 11 , تعداد قسمت ها: 88 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

دراین فصل ما اموزش فریم ورک HIBERNATE یکی از مهمترین مباحث برای بازار کار جاوا را بررسی خواهیم کرد.…

توضیحات کلی مجموعه: دراین مجموعه هدف ما آشنایی  با زبان برنامه نویسی جاوا ازصفر تا صد می باشد مخاطب ما میتونه تا حالا اصلن اسم برنامه نویسی رو هم نشنیده باشه! یا میتونه یه فرد با تجربه توی …

تولید شده توسط کلیک سایت

پشتیبانی آنلاین
آماده پاسخگویی هستیم
انتخاب تصویر جهت ارسال:
در حال ضبط صدا

(جهت توقف و یا لغو ضبط از دکمه های زیر استفاده کنید)

توقف و ارسال :
لغو ضبط
در حال حاضر تمامی کارشناسان آفلاین هستند. همواره می توانید با شماره تلگرام / واتساپ 09010005000 به صورت آنلاین با ما در ارتباط باشید. جهت ورود به واتساپ کلیک کنید
0 پیام جدید
پشتیبان در حال تایپ ...
ارسال تصویر ضبط صدا
0 کارشناسان آنلاین می باشند
این گفت و گو توسط پشتیبان به اتمام رسید