مشاوره رایگان
دریافت لینک های دانلود دریافت پستی درب منزل مبلغ کل: تومان
جهت دریافت کد تخفیف به کانال تلگرام مراجعه و یا با پشتیبان آنلاین هماهنگ نمایید

workflow اصلی - مقدمه


Basic workflow

 

در این مقاله ، در خصوص workflow ، نحوه import کردن خروجی نهایی که شامل کلیت مراحل ویرایش ویدئو در Premiere Pro است ، اطلاعات کسب می کنید.

گام هایی که شما در ویرایش ویدیو بر می دارید ، از import کردن تا گرفتن خروجی نهایی، workflow شما را تشکیل می دهند. workflow اصلی ، عمومی ترین مراحل را که اکثر پروژه ها آنها را پیش می گیرند ، توصیف می کند. انواع خاصی از workflow ها ، مانند P2 workflow یا cross-platform workflow  ، تنظیمات ، تغییرات و مسائل قابل توجهی را برای هر نوع تشریح می کنند.

قبل از ایجاد یک پروژه ، تمام workflow  ها برای یک محصول را بررسی کنید و ابتدا دنباله ایی را که می تواند به شما برای بهینه سازی Adobe Premiere Pro برای نیازهای آن محصول کمک کند ، بررسی نمایید. این کار هم چنین می تواند به شما در برنامه ریزی نیازهای خاص تولید در هر مرحله خاص کمک کند. برای مثال ، اگر قبل از شروع کار ، پارامترهای footage  خود را یاد بگیرید ، می توانید بهترین دنباله از پیش تنظیم شده را برای تولید خود انتخاب کنید.

این که آیا شما از Adobe Premiere Pro برای ویرایش ویدئو برای پخش ، دی وی دی یا وب استفاده می کنید ، به احتمال زیاد workflow  ایی مانند آن چه که در ادامه آمده است ، دنبال می کنید. Adobe آموزش هایی را در خصوص workflow اصلی توصیه کرده است ، آموزش های زیر را می توانید دنبال کنید:

 

بررسی سیستم خود در خصوص مسائل بالقوه

Premiere Pro دارای یک ابزار داخلی است که سیستم شما را اسکن می کند. این گزارش به صورت خودکار هنگامی که Premiere Pro را راه اندازی می کنید ، در صورت تشخیص مسائل شناخته شده با پیکربندی سیستم شما ، مانند درایورهای کارت گرافیک ناسازگار ، نمایش داده می شود.

شما هم چنین می توانید این ابزار را در هر زمان اجرا کنید و این گزارش را با کلیک بر روی Help > System Compatibility Report  دریافت نمایید.

 

برای ذخیره گزارش به عنوان یک فایل متنی ، روی کلید Save  کلیک کنید. این فایل متنی ، تمام دستگاه های اسکن شده را لیست می کند ، حتی اگر سازگاری با سیستم وجود نداشته باشد. اگر شما نیاز به تماس با پشتیبانی با هر گونه سوالی داشته باشید ، این گزارش مفید خواهد بود.

 

اگر می خواهید لیست ناسازگاری ذکر شده در گزارش  System Compatibility Reportرا نادیده بگیرید و به همان صورت Premiere Pro را اجرا کنید ، روی دکمه Ignore  کلیک کنید.

نکته

با کلیک بر روی دکمه Ignore ، گزارش System Compatibility Report  دوباره ظاهر نمی شود. اگر Premiere Pro یک ناسازگاری جدید را در آینده پیدا کند ، گزارش System Compatibility Report  فقط ناسازگاری جدید را نشان می دهد.

 

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد نیازمندی های سیستم و کارت های گرافیکی (GPU cards) مورد نیاز، به لینک های زیر مراجعه کنید:

 

 

پیش از اقدام به ویرایش

قبل از شروع به ویرایش در Premiere Pro ، به footage  برای کار با آن نیاز دارید. شما می توانید footage خود را شات (shoot) کنید و یا با footage  های که دیگران شات کرده اند ، کار کنید. شما هم چنین می توانید با فایل های گرافیکی ، صوتی و غیره نیز کار کنید.

 

در حالی که شات می کنید، شات های خود را سازماندهی کنید و یادداشت های log را درج کنید. شما هم چنین می توانید همان طور که شات می کنید ،footage  را تنظیم و نظارت نمایید ، در حالی که مستقیماً در یک درایو ضبط را انجام می دهید.

بسیاری از دستورات دارای کلیدهای میانبر معادل هستند. بنابراین می توانید وظایف را با حداقل استفاده از موس انجام دهید. هم چنین می توانید کلیدهای میانبرهای صفحه کلید را ایجاد یا ویرایش نمایید.

 

با انجام هر یک از موارد زیر ، میانبرهای صفحه کلید را برای یک ابزار (tool) ، دکمه (button) یا دستور منو (menu command) پیدا کنید:

  • برای یک ابزار یا دکمه ، نشانگر را روی ابزار یا دکمه نگه دارید تاtool tip  ظاهر شود. در صورت نمایان شدن ، میانبر صفحه کلید بعد از توضیح ابزار در tool tip  ظاهر می گردد.
  • برای دستورات منو ، میانبر صفحه کلید را در سمت راست دستور جستجو کنید.
  • برای میانبرهای صفحه کلید پرکاربرد که در راهنمایی های ابزار (tool tips) یا منوها نشان داده نشده اند ، جدول های این مقاله را ببینید. برای لیستی از میانبرهای پیشفرض و فعلی، گزینه Edit > Keyboard Shortcuts (Windows) یا  Premiere Pro > Keyboard Shortcuts (Mac OS) را انتخاب کنید.
  • برای یافتن سریع دستورات خاص ، از فیلد search  در کادر محاوره ای Keyboard Customization  استفاده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به Keyboard shortcuts in Premiere Pro مراجعه کنید.

 

شروع به کار ویرایش

پس از گرفتن footage  ، مراحل زیر را برای شروع ویرایش با Premiere Pro دنبال کنید.

 

1. پروژه را شروع یا باز کنید

یک پروژه موجود (Windows: Ctrl+O, Mac: Cmd+O) را باز کنید یا یک پروژه جدید را (Windows: Ctrl+Alt+N, Mac: Opt+Cmd+N) را از صفحه Premiere Pro Start شروع کنید.

اگر یک پروژه جدید را شروع کنید ، کادر محاوره ای New Project شروع می شود. از کادر محاوره ای New Project ، می توانید نام و محل فایل پروژه ، فرمت ضبط ویدئو و سایر تنظیمات را برای پروژه خود مشخص کنید. پس از انتخاب تنظیمات در کادر محاوره ای New Project ، روی OK کلیک کنید.

بعد از خارج شدن از کادر محاوره ای New Project ، کادر محاوره ای New Sequence ظاهر می شود. در کادر محاوره ای ، sequence  از پیش تنظیم شده را انتخاب کنید که مطابق با تنظیمات footage  شما می باشد. ابتدا ، پوشه camera type  را باز کنید ، سپس پوشه frame rate  (در صورت لزوم)، و سپس یک گزینه از پیش تنظیم شده را کلیک کنید. sequence  را در پایین کادر محاوره ای نام گذاری کرده و سپس روی OK کلیک کنید.

 

اگر در انتخاب یک sequence  از پیش تنظیم شده ، نیاز به کمک دارید ، به این پرسش و پاسخ مراجعه کنید: “How do I choose the right sequence settings?”.

 

 

برای باز کردن یک پروژه موجود ، در صفحه Premiere Pro Start  روی یک لینک در زیر Open A Recent Item  کلیک کنید. پس از کلیک روی لینک ، پروژه راه اندازی می شود.

 

2. ویدیو و صدا را ضبط کرده و وارد کنید

برای اسناد مبتنی بر فایل ، با استفاده از Media Browser  ، شما می توانید فایل ها را از منابع کامپیوتر در هر یک از فرمت های رسانه ای پیش رو وارد کنید (Windows: Ctrl+Alt+I, Mac: Opt+Cmd+I) . هر فایلی که شما ضبط می کنید یا import می کنید ، به طور خودکار یک کلیپ در پنل Project می شود.

هم چنین، با استفاده از پانل Capture  ، footage  را مستقیماً از یک دوربین فیلم برداری (camcorder) یا VTR  (Windows: F5, Mac: F5) ضبط کنید. با سخت افزار مناسب ، شما می توانید فرمت های دیگر را از VHS به HDTV دیجیتالی کرده و ضبط کنید.

شما هم چنین می توانید رسانه های دیجیتال مختلف ، از جمله ویدئو، صدا و تصاویر را import کنید. Premiere Pro هم چنین فایل های لایه بندی شده Adobe®  ، Illustrator®  ، artwork  یا Photoshop® را import می کند و پروژه های After Effects®  را برای یک workflow  یکپارچه ترجمه می کند.

هم چنین می توانید از Adobe® Bridge برای سازماندهی و پیدا کردن فایل های رسانه ای خود استفاده کنید. برای قرار دادن فایل ها به طور مستقیم در Premiere Pro ، از دستور Place  در Adobe Bridge (Windows: Ctrl+Alt+O , Mac: Opt+Cmd+O) استفاده کنید.

در پانل Project  ، شما می توانید footage  را برچسب گذاری کرده و آنها را به bin ها طبقه بندی و گروه بندی نمایید تا یک سازماندهی پروژه پیچیده داشته باشید. می توانید bin های چندگانه را به طور هم زمان در پنل هر کدام ار آنها باز کنید ، و یا می توانید bin ها را به صورت یکی در داخل دیگری ، تودرتو کنید. با استفاده از پنل Project آیکون view ، می توانید کلیپ ها را در حالت storyboard  مرتب نمایید تا مصورسازی کنید یا سریع یک دنباله (sequence) را ایجاد نمایید.

نکته

قبل از ضبط یا وارد کردن صدا ، اطمینان حاصل کنید که گزینه Preferences > Audio > Default Track Format ، برای مطابقت با فرمت کانال مورد نظر تنظیم شده باشد.

 

 

 

 

3. یک دنباله را ایجاد و تصحیح کنید

با استفاده از Source Monitor ، می توانید کلیپ ها را مشاهده کنید ، نقاط ویرایش (edit points) را تنظیم کرده و سایر فریم های مهم را قبل از اضافه کردن کلیپ ها به یک دنباله ، علامت بزنید. برای راحتی ، شما می توانید یک کلیپ اصلی را به هر تعداد از زیر کلیپ ها (subclips) بشکنید ، به طوری که هر کدام نقاط In و Out  خود را داشته باشند. می توانید صدا را به صورت یک شکل موج با جزئیات مشاهده کنید و آن را با دقت مبتنی بر نمونه (sample-based) ویرایش کنید.

شما می توانید کلیپ ها را به یک دنباله در پنل Timeline از طریق کشیدن آنها به آنجا و یا با استفاده از Insert (Windows: ..., Mac: ,,, ) یا دکمه های  Overwrite (Windows: ..., Mac: ,,, ) در Source Monitor اضافه کنید. می توانید کلیپ ها را به صورت خودکار در یک دنباله قرار دهید که ترتیب خود را در در پنل Project  نشان می دهند. می توانید دنباله ویرایش شده را در Program Monitor  مشاهده کرده و یا ویدئو تمام صفحه با کیفیت را در یک مانیتور تلویزیون متصل مشاهده کنید.

دنباله را با دستکاری کلیپ ها در پنل Timeline، با ابزار context-sensitive  یا ابزارها در پنل  Tools  اصلاح دهید. از Trim Monitor ویژه ، برای تنظیم دقیق نقطه برش بین کلیپ ها استفاده کنید. با تودرتو کردن دنباله ها - با استفاده از یک دنباله به عنوان یک کلیپ در دنباله دیگری (Windows: , Mac: Cmd+U ) - می توانید افکت هایی را که نمی توانستید ایجاد کنید ، انجام دهید.

 

4. عناوین را اضافه کنید

شما به راحتی می توانید عناوین را به طور مستقیم بر روی ویدئو خود با استفاده از پنل Essential Graphics در Adobe Premiere Pro ایجاد کنید. از این میانبرهای صفحه کلید برای ایجاد یک لایه متن جدید (Windows: Ctrl+T, Mac: Cmd+T ) استفاده کنید. شما می توانید متن ، اشکال و غیره را به لایه هایی که مرتب سازی مجدد و تنظیم شده ، اضافه نمایید. عنوان نیز می تواند به عنوان یک تمپلت Motion Graphics ذخیره شود که می تواند استفاده مجدد و به اشتراک گذاری شود.

 

5. انتقال ها و افکت ها را اضافه کنید

پانل Effects شامل لیست گسترده ای از انتقال ها (transitions) و افکت هایی است که شما می توانید به کلیپ ها در یک دنباله اعمال کنید. با استفاده از پانل Effect Controls  یا (Windows: Ctrl+D, Mac: Cmd+D ) می توانید این افکت ها ، موشن کلیپ ، opacity و Variable Rate Stretch را تنظیم کنید.

پانل Effect Controls  نیز به شما اجازه می دهد به خواص کلیپ خود با استفاده از تکنیک های keyframing  سنتی ، جان دهید. همان طور که انتقال ها را تنظیم می کنید ، پنل Effect Controls  ، کنترل هایی را که برای این کار طراحی شده اند ، نمایش می دهد. هم چنین می توانید انتقال ها و keyframes  های افکت کلیپ را در یک پانل Timeline مشاهده و تنظیم کنید.

 

6.Mix صوتی

برای تنظیمات صوتی مبتنی بر آهنگ ، Audio Track Mixer  یک برد میکس صوتی با امکانات کامل را  فراهم می کند که با اسلایدرهای fade  و pan ، ارسال ها و افکت ها کامل می شود.

  • میکسر صوتی کلیپ: (Windows: Shift+9, Mac: Shift+9)
  • میکسر صوتی آهنگ: (Windows: Shift+6, Mac: Shift+6)

Premiere Pro در زمان انجام تنظیمات شما صرفه جویی می کند. با یک کارت صدا پشتیبانی شده می توانید صدا را از طریق میکسر صدا ضبط کنید ، یا صدای فراگیر 5.1 را برای صوت ترکیب نمایید.

 

7.Export

توالی ویرایش شده خود را به رسانه انتخابی خود انتقال دهید: نوار ، DVD ، Blu-ray Disc یا فایل فیلم (Windows: , Mac:) . با استفاده از Adobe Media Encoder ، می توانید تنظیمات MPEG-2 ، MPEG-4 ، FLV و دیگر کدک ها و فرمت ها را با توجه به نیاز viewing مخاطبان خود سفارشی کنید.

 

 

کار با across platform ها

شما می توانید بر روی یک پروژه در پلتفرم های کامپیوتری مختلف کار کنید. به عنوان مثال ، شما می توانید در Windows  شروع به کار نمایید و در سیستم عامل Mac کار را ادامه دهید. با این حال ، زمانی که پروژه از یک پلت فرم به دیگری انتقال می یابد ، چندین توابع تغییر می کنند.

 

تنظیمات Sequence

شما می توانید یک پروژه را در یک پلتفرم ایجاد کنید و سپس آن را به پلتفرم دیگری انتقال دهید. Premiere Pro تنظیمات معادلSequence  را برای پلت فرم دوم تنظیم می کند ، اگر تنظیمات معادل آن وجود داشته باشد. برای مثال ، شما می توانید یک پروژۀ DV شامل ضبط DV و تنظیمات کنترل دستگاه در ویندوز ایجاد کنید. هنگامی که پروژه را در Mac OS باز می کنی د، Premiere Pro تنظیمات مناسب ضبط Mac DV و تنظیمات کنترل دستگاه را تنظیم می کند. ذخیره کردن این پروژه باعث می شود تنظیمات سیستم عامل Mac ذخیره گردد. اگر پروژه بعداً در ویندوز باز شود ، Premiere Pro این تنظیمات را به تنظیمات Windows  ترجمه می کند.

 

افکت ها

تمام افکت های ویدیویی موجود در سیستم عامل Mac در ویندوز موجود است. در صورتی که پروژه بر روی Mac باز شود ، افکت های ویندوز در Mac به عنوان افکت های آفلاین نمایان می شوند. این افکت ها به عنوان “”Windows only در Premiere Pro Help تعیین شده اند. تمام افکت های صوتی در هر دو سیستم عامل موجود هستند. افکت از پیش تنظیم شده بر روی هر دو سیستم عامل کار می کند (مگر اینکه تنظیمات پیش فرض برای یک افکت در یک پلتفرم مشخصی موجود نباشد).

 

تنظیمات پیش فرض Adobe Media Encoder

تنظیمات پیش فرض ایجاد شده در یک پلت فرم در دیگری در دسترس نیستند.

 

فایل های Preview

فایل های Preview ساخته شده در یک پلتفرم در دیگری در دسترس نیستند. هنگامی که یک پروژه در یک پلت فرم دیگر باز می شو د، Premiere Pro فایل های Preview را دوباره رندر می کند. هنگامی که این پروژه بر روی پلتفرم اصلی آن باز شود ، Premiere Pro فایل های Preview را باز هم رندر می کند.

 

فایل های High-bit-depth

فایل های Windows AVI  شامل 10 بیت 4:2:2 ویدیوی فشرده نشده (v210)  ، یا 8 بیت 4:2:2 ویدیوی غیر فشرده (UYVU)  در سیستم عامل Mac پشتیبانی نمی شوند.

 

پیش نمایش رندر

کیفیت پخش فایل های غیر بومی غیر قابل رندر به اندازه کیفیت پخش این فایل ها در سیستم عامل های بومی نیست. به عنوان مثال ، فایل های AVI به خوبی پخش آنها در ویندوز ، در سیستم عامل Mac پخش نمی شوند. Premiere Pro ، فایل های پیش نمایش را برای فایل های غیر بومی در پلت فرم فعلی رندر می کند. Premiere Pro همیشه فایل پیش نمایش را در فرمت بومی رندر می کند. یک نوار قرمز در timeline  نشان می دهد که کدام بخش ها شامل فایل هایی است که نیاز به رندر دارند.

 

 

 

تولید شده توسط کلیک سایت

پشتیبانی آنلاین
آماده پاسخگویی هستیم
انتخاب تصویر جهت ارسال:
در حال ضبط صدا

(جهت توقف و یا لغو ضبط از دکمه های زیر استفاده کنید)

توقف و ارسال :
لغو ضبط
در حال حاضر تمامی کارشناسان آفلاین هستند. همواره می توانید با شماره تلگرام / واتساپ 09010005000 به صورت آنلاین با ما در ارتباط باشید. جهت ورود به واتساپ کلیک کنید
0 پیام جدید
پشتیبان در حال تایپ ...
ارسال تصویر ضبط صدا
0 کارشناسان آنلاین می باشند
این گفت و گو توسط پشتیبان به اتمام رسید