
آموزش قالب های blade در Laravel لاراول
لاراول، دارای یک موتور قالب (Template Engine) قدرتمندی به اسم blade می باشد. blade یک موتور طراحی قالب برای تولید صفحات منحصربفردِ لایه view می باشد.
درمقایسه با سایر موتورهای قالب، blade منحصربفرد ترین آنها می باشد. برخی از متمایزترین ویژگی های این موتور قالب در زیر بیان شده است :
- Blade، بر خلاف سایر موتور های قالب php، هیچگونه محدودیتی در استفاده از کدهای php در قسمت view برای شما ایجاد نمی کند.
- تمام view های ساخته شده با blade به php ساده ،ترجمه می شوند و تا وقتی که تغییری در آنها ایجاد نشود، در حافظه کش ذخیره می شوند و از ایجاد سربار اضافی بر روی برنامه شما خودداری می کند.
ساختار کامل دایرکتوری لاراول در تصویر نشان داده شده است.
درفریمورک لاراول همه viewها در مسیر resources/views ذخیره می شوند. گفتنی ست View پیش فرض لاراول، فایل welcome.blade.php می باشد. و view های دیگر نیز از لحاظ ساختار، شبیه view پیش فرض لاراول می باشند.
مراحل ساخت قالب در blade
گام اول
- وارد دایرکتوری resources/views شوید .
- یک فایل با نام master.blade.php بسازید و کدهای زیر را در آن قرار دهید. این فایل به عنوان قالب والد در نظر گرفته می شود.
<html>
<head>
<title>DemoLaravel - @yield('title')</title>
</head>
<body>
@yield('content')
</body>
گام دوم
دراین مرحله قصد داریم قالب ها را گسترش بدهیم. این گسترش دادن شامل تعریف قالب های فرزند می باشد. لاراول از دستورالعمل @extends برای تعریف قالب های فرزند استفاده می کند. @extends می گوید که قالب فرزند ما ، از کدام قالب ارث بری می کند.
- در قالب والد، توسط دستور@yield(‘content’) اعلام می کنیم که قرار است در این قسمت ، کدهای بخش content مربوط به ویوهای فرزند تزریق شوند.
- در قالب فرزند، با دستور @section(‘content’) اعلام می کنیم که اینجا محل شروعی برای تزریق کردن کدهای بخش content قالب والد است. و با دستور @stop اعلام می کنیم که عملیات تزریق کدهای بخش contnet به قالب والد به اتمام رسیده است.
- نکته ای در مورد دستور parent، در صورتی که از این دستور استفاده کنیم مقادیری که در قالب والد قرار داده شده را نمایش می دهد. و اگر استفاده نکنیم آن مقادیر نمایش داده نمی شوند.
@extends('layouts.app')
@section('title', 'Page Title')
@section('sidebar')
@parent
<p>This refers to the master sidebar.</p>
@endsection
@section('content')
<p>This is my body content.</p>
@endsection
نکته :
برای پیاده سازی قالب ها باید چیدمان درستی را بین قالب های فرزند و والد برقرار کنید. قسمت هایی که در قالب مشترک هستند و تکرار می شوند را در قالب والد قرار دهیم، و قسمت هایی که مخصوص هر صفحه هستند را در قالب فرزند قرار دهیم.
این فصل در یک نگاه:
آشنایی با امکانات جدید لاراول ۷…
برخی از سرفصل های این پکیج آموزشی : لاراول چیست و چرا ما لاراول استفاده میکنیم کامپوزر کارش چیه و نصب اون نصب لاراول آموزش نصب لاراول از طریق اینستالر آموزش نصب لاراول با استفاده ا…این فصل در یک نگاه:
بهترین و پر بازده ترین روش تبدیل بازدیدکننده سایت به مشتری تبلیغات هدفمند و برند سازی هوشمندانه با ایمیل می باشد. ایمیل…
وبینار(سمینار آنلاین) آموزش تکنیک های ایمیل مارکتینگ اگر تا انتها این متن را مطالعه کنید نظر شما در مورد ایمیل مارکتینگ 180 درجه عوض می شود!! بر هیچکس پوشیده نیست که از سال 1972 که ای…این فصل در یک نگاه:
مباحث تکمیلی فریم ورک لاراول…
فصل اول :آموزش مقدماتی فریم ورک لاراول معرفی فریم ورک لاراول و پیشنیازهای انجام کار انجام کانفیگ های اولیه برای نصب و راه اندازی فریم ورک معرفی روش های نصب پروژه لاراولی از طریق سایت گی…این فصل در یک نگاه:
مباحث مقدماتی فریم ورک react.js…
توضیحات کلی مجموعه: فصل اول : آشنایی با مباحث مقدماتی فریم ورک react.js نصب و راه اندازی node.js و کلیه پیش نیازهای لازم نصب فریم ورک react روی لوکال و انجام تست های لازم آغاز آشنایی …