مشاوره رایگان
دریافت لینک های دانلود دریافت پستی درب منزل مبلغ کل: تومان
جهت دریافت کد تخفیف به کانال تلگرام مراجعه و یا با پشتیبان آنلاین هماهنگ نمایید

ویژگی های یک وبسایت بد را بشناسید


طراحی یک وبسایت یک فرآیند پیچیده است که اگر به ریزه کاری ها و قواعد آن بی توجه باشید ممکن است اقدام به طراحی نادرست یک سایت کنید .
اگر از ویژگی های زیر در طراحی وبسایت خود استفاده کرده اید ، قطعا یک وبسایت بد دارید :

از doctype ها استفاده کردید :


شاید جالب باشد که بدانید یکی از راز های طراحان موفق خصوصا در ایران توجه به doctype است . این تگ که جزو تگ های html می باشد به مرورگر می فهماند که داکیومنت شما از چه نوعی می باشد. منظور از نوع ، HTML ، HTML4 ، یا html5 است.
اما با این حال ، استفاده از  loose” doctype ،در html4 ، همچنین استفاده از Transitional doctype در XHTML دو نمونه از راه های بد ، در طراحی وب سایت است . در عوض بهتر است از strict doctype استفاده کنید . برخی خطا ها در طراحی یک سایت ، از transitional doctype ناشی می شوند و میتوانند در آینده شما را دچار مشکل کنند.

از CSS و HTML به طور همزمان استفاده کردید :


هنگام طراحی ، سعی کنید به طور کامل نوشتن HTML را تمام کنید سپس به سراغ CSS بروید. اگر بخواهید هر دو را همزمان کدنویسی کنید ، نظم فکری و تمرکزتان را از دست می دهید که این باعث افزایش اشتباهات حین کدنویسی و اتلاف زمان برنامه نویسی می شود.

از جداول برای layout ها استفاده کرده اید :


جداول هرگز برای استفاده جهت layout و طراحی صفحات نبوده اند . جداول نه تنها باعث می شود کد نویسی شما زشت به نظر بیاید ، بلکه به آرامی انجام می شود به طوری که سبب میشود شما زمان را از دست بدهید ، همچنین سبب می شود خوانایی و درک کد شما مشکل باشد . بجای استفاده از جداول برای  layout ها ، از تگ div استفاده کنید .
 

کلاس ها و شناسه ها را با حروف بزرگ را وارد کرده اید :


CSS به شدت به حروف کوچک و بزرگ حساس است، اگر شما در کلاس ها (class) و شناسه هایتان (ID) حروف بزرگ داشته باشید قطعا به مشکل بر خواهید خورد . اصلا این کار را انجام ندهید .

 

به صورت همزمان از جاوا اسکریپت و CSS استفاده کردید :


استفاده ی همزمان از جاوا اسکریپت و CSS در فایل های HTML ایده ی فوق العاده بدی است، زیرا اگر آنها خارجی نباشند ، هر بار که شما به یک صفحه بروید مجبورید CSS و جاوا اسکریپت را دوباره دانلود کنید، می توانید آنها را به صورت کش (cache ) در مرورگر های خارجی ذخیره کنید تا مجبور نباشید دوباره آنها را دانلود بنمایید.


از اتریبیوت های بد استفاده کردید  :

هنگام ایجاد وب سایت ها ،استفاده از  برخی از اتریبیوت ها به نظر یک ایده عالی می آیند، اما در واقع آنها فقط بازدید کننده را دلسرد کرده و از بین می برند.هرچند تگ <blink> از بین رفته است (با سپاس فراوان!!) بسیاری از دیگر اتریبیوت های به همان اندازه مزاحم وجود دارد که برنامه نویسان اغلب از آنها استفاده می کنند، اما نباید این کار را انجام دهند. 

Marquees :

Marquees ها در دهه 90 خوب بودند ، اما اکنون آزار دهنده هستند و از HTML5 حذف شده اند. خوانندگان نمی خواهند منتظر متن باشند تا بتوانند همه را بخوانند؛ آنها اکنون اطلاعاتی را می خواهند که در انتخاب آن ها راحت باشند  و از مطالبی که علاقه ندارند گذر کنند.

 

موسیقی پس زمینه:

موسیقی پس زمینه بسیار آزار دهنده است، به خصوص اگر به طور خودکار تکرار شود و شما نتوانید آن را متوقف کنید، اگر موسیقی پس زمینه اضافه کنید، وب سایت شما ترافیک  به دست نمی آورد و  بازدید کنندگان شما به شدت کم می شود.

استفاده از فونت های مختلف :


داشتن بیش از 2-3 فونت در یک صفحه اصلا خوب نیست . شما می خواهید بر محتوا و خوانایی  متمرکز شوید، نه انواع و اقسام فونت ها !

تنوع بیش از حد فونت ها در یک صفحه بازدید کننده را کلافه میکند و صفحه وب شما را نا منظم جلوه می دهد.
 

لینک های متنی:

استفاده از لینک های متنی راهی قدیمی برای کسب در آمد است. بازدید کنندگان و کاربران دنیای وب اصلا علاقه ای به ورود ناگهانی و ناخواسته به صفحه وب دیگر ندارند. استفاده از این لینک ها را کنار بگذارید .

تبلیغات صوتی :

بیشتر کاربران اینترنت ، تبلیغات ایستا را تحمل میکنند ، اما از تبلیغات پر سر و صدا بیزارند. دوره ی چنین تبلیغاتی تمام شده و علاوه بر این ، بازده قدیم را هم ندارد. تبلیغات صوتی ، کاربران وب سایت شما را می رنجاند.

پاپ آپ ها :

پاپ آپ ها برای کاربران وبسایت شما به شدت آزار دهنده هستند، آنها تمرکز کاربر را از سایت شما گرفته و به فرعیات منعطف می کند.

طراحی وبسایت مبتنی بر فریم ها :

مهمترین دلیلی که باعث می شود شما را از استفاده از فریم ها در طراحی منع کنیم این است که فریم ها قابلیت بازگشت به صفحه قبل و رفتن به صفحه بعد را پشتیبانی نمی کنند

فصلِ: 5 , تعداد قسمت ها: 177 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

در این فصل صفحات قالب فروشگاهی را بطور کامل واکنشگرا می کنیم.…

HTML مخفف عبارت Hypertext Markup Language است. این زبان در واقع یک نوع زبان نشانه‌گذاری استاندارد برای ایجاد صفحات وب و وب اپلیکیشن‌ها محسوب می‌شود. در واقع HTML را عنصر کلیدی صفحات وب می‌…
فصلِ: 3 , تعداد قسمت ها: 25 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

فصل سوم…

آموزش طراحی ریسپانسیو مدرن و جذابتر نسبت به بوتسرپ (همراه با ساخت صفحه اصلی و پنل یک آژانس مسافربری) آموزش پروژه محور فریمورک متریالایز برای اولین بار بین وب سایت های آموزشی آموزش تمامی …
فصلِ: 5 , تعداد قسمت ها: 77 , سطح: متوسط

این فصل در یک نگاه:

ساخت منوی مدیریت سایت،ایجاد بخش دسته بندی ها ، جدول نمایش دسته ها و ایجاد دسته جدید،ایجاد بخش ویژگی های یک دسته،ایجاد وی…

این مجموعه با تلفیقی از فریمورک bootstrap  و کد های html و css  ارائه گردیده و پیش نیاز این آموزش ، دوره دیجی کالای آقای مهندس بلاغی است چون این پروژه در قالب mvc پیاده گردیده و با توجه به ا…
فصلِ: 11 , تعداد قسمت ها: 162 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

در این فصل(فصل یازدهم مجموعه)،به طراحی CMS (سیستم مدیریت محتوا)اختصاصی فروشگاه می پردازیم.هدف از طراحی این بخش،آنست که م…

در این مجموعه آموزشی قصد داریم از صفر تا صد طراحی یک فروشگاه اینترنتی رو به صورت کامل آموزش بدهیم.این فروشگاه شامل تمامی بخش های مورد نیاز یک فروشگاه اینترنتی است. هدف از این مجموعه،آموزش…
فصلِ: 4 , تعداد قسمت ها: 240 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

طراحی پنل مدیریت(دسته بندی)- دسته بندی یا category - نمایش دسته های فرعی در view با ورود به یکی از دسته های اصلی و آشن…

توضیحات کلی مجموعه: این مجموعه توسط فریمورک محبوب و دوست داشتنی bootstrap  و به صورت تضمینی  و صفر تا صد جهت یادگیری کارآموزان عزیز ارائه گردیده و دوستانی که این دوره را به طور کامل و دقیق…
فصلِ: 4 , تعداد قسمت ها: 368 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

مباحث تکمیلی فریم ورک لاراول…

فصل اول :آموزش مقدماتی فریم ورک لاراول معرفی فریم ورک لاراول و پیشنیازهای انجام کار انجام کانفیگ های اولیه برای نصب و راه اندازی فریم ورک معرفی روش های نصب پروژه لاراولی از طریق سایت گی…
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 155 , سطح: صفر تا صد

این فصل در یک نگاه:

مباحث مقدماتی فریم ورک react.js…

توضیحات کلی مجموعه: فصل اول : آشنایی با مباحث مقدماتی فریم ورک react.js نصب و راه اندازی node.js  و کلیه پیش نیازهای لازم نصب فریم ورک react روی لوکال و انجام تست های لازم آغاز آشنایی …
فصلِ: 1 , تعداد قسمت ها: 15 , سطح: متوسط

این فصل در یک نگاه:

رشد و درآمدزایی یک وب سایت یا کسب و کار اینترنتی کاملا به ذوق و مهارت وب مستر یا همان مدیر اصلی وب سایت گره خورده و متاس…

 اصول مدیریت وب سایت برای وب مستر شدن برای موفقیت یک وب سایت لازم الاجراست. زیرا شما دوست دارید وب سایت خود را به کارخانه پولسازی تبدیل کنید. این واقعیت رویا نیست. هرکس این اصول را بداند به …

تولید شده توسط کلیک سایت

پشتیبانی آنلاین
آماده پاسخگویی هستیم
انتخاب تصویر جهت ارسال:
در حال ضبط صدا

(جهت توقف و یا لغو ضبط از دکمه های زیر استفاده کنید)

توقف و ارسال :
لغو ضبط
در حال حاضر تمامی کارشناسان آفلاین هستند. همواره می توانید با شماره تلگرام / واتساپ 09010005000 به صورت آنلاین با ما در ارتباط باشید. جهت ورود به واتساپ کلیک کنید
0 پیام جدید
پشتیبان در حال تایپ ...
ارسال تصویر ضبط صدا
0 کارشناسان آنلاین می باشند
این گفت و گو توسط پشتیبان به اتمام رسید